НОВИНИ

Деветмесечен проект "АЛЕКСАНДЪР"

Скъпи приятели, колеги и клиенти изпитваме огромно удоволствие съобщавайки ви, че нашата колежка Анна Бюсон завърши успешно своя деветмесечен проект Александър. През тези девет месеца този проект си имаше своят успешен входен анализ, ефективно и ефикасно разработване и невероятно ефектно внедряване ... пардон изваждане. ТУК можете да се запознаете с първия резултат от Прегледа на Ръководството.
Мила Ани бъди жива и здрава, много щастлива и ти желаем ти и Стефан да "напишете" поне още 2-3 такива проекта.

От цялото ИНТЕГРИТИ


Стартираха три грантови схеми от Оперативна програма "Конкурентноспоссобност" към Министерството на икономиката и енергетиката.
Интегрити Консултинг има експертна и проектна готовност да консултира фирмите във връзка с тяхното желание за кандидатстване. За допълнителна информация се обадете на публикуваните телефони и имейл адреси.

Процедури за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за:

Покриване на международно признати стандарти -  Изтегли (228kB) Документът се отваря с Acrobat	Reader
Технологична модернизация на предприятията -  Изтегли (239kB) Документът се отваря с Acrobat	Reader
Подкрепа за създаване и развитие на стартиращи иновативни предприятия -  Изтегли (241kB) Документът се отваря с Acrobat	Reader

*   *   *

Обединение от Интегрити Консултинг, Дегри Консултинг и Буллброкерс консултира ДП РВД.
Обединение от Интегрити Консултинг, Дегри Консултинг и Буллброкерс спечели търг за Разработване, внедряване и подготовка за сертификация на СУК съгласно стандарт ISO 9001:2000 в Държавно предприятие Ръководство въздушно движение. Проектът стартира през м.октомври и вклюва разработването на единна СУК с обхват цялостната дейност и всички структурни звена на ДП РВД, както и обучителни дейности за над 300 служители. Проектът ще бъде изпълнен за 8 месеца.2007 © Integrity Consulting


Начало | За нас | Услуги | Екип | Клиенти | Полезни връзки | Контакти